16b. Het gebruik van tags

Support Admin (IPAF) -

Tags gebruiken bij het zoeken

Kies 'Gebruikers' in de navigatiebalk.

Voer uw labels in in het zoekvak en druk vervolgens op de 'Enter' knop van uw toetsenbord.

Alle gebruikers met die tags zullen worden weergegeven.

Tags gebruiken bij verspreiding

Kies 'Verspreiding' in de navigatiebalk.

Kies 'Distribueer training'.

Selecteer de trainees waaraan je modules wilt toewijzen. Je kan alle actieve trainees selecteren of je kan een tag invoeren om enkel die trainees te selecteren die geassocieerd zijn met die tag. (In het voorbeeld werken we met trainees die de tag 'Accounts' hebben toegevoegd in hun profiel).

Hieronder kun je zien dat het systeem 4 trainees heeft geïdentificeerd die het label 'Accounts' hebben toegevoegd aan hun profiel:

Kies 'Ga verder'. U zult worden doorgeleid naar stap 2 of 3. U kunt ook tags gebruiken om te zoeken naar specifieke modules:

Het systeem heeft 2 trainingsmodules geïdentificeerd waaraan de tag 'Leiderschap' is toegewezen. Kies 'Ga verder'.

Doorlopen van je selecties

De derde stap is om te controleren wat u heeft geselecteerd en of het correct is voor het verzenden:

De bovenstaande controle laat zien dat de trainees die we hebben geselecteerd met het label 'Accounts' al een van de modules met het label 'Leiderschap' hebben ontvangen.

Door 'Wijzigen' te kiezen kun je zijn welke modules aan hen zijn toegewezen.

Als je tevreden bent over dat alles correct is kan je 'Distribueer training nu' selecteren. Elke trainee zal een mededeling ontvangen over dat er een nieuwe training voor hen beschikbaar is.

Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met Bolt Learning.