4. Wachtwoord reset

Support Admin (IPAF) -

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit resetten door naar de Learning Management (LMS)-URL van uw bedrijf te gaan en te klikken op 'Wachtwoord vergeten?', zoals in het onderstaande voorbeeld.

Vul uw e-mailadres (of mobiel / GSM nummer) in. U ontvangt een e-mail of sms-bericht met verdere instructies.

Als je nog geen wachtwoord hebt ingesteld en de link die je toegezonden kreeg is verlopen zal je aan je manager moeten vragen om een nieuwe link te sturen.

Als je geprobeerd hebt om je wachtwoord te resetten en geen wachtwoord reset e-mail/sms  hebt ontvangen, controleer dan alsjeblieft je spamfolder. Indien je nog steeds met lege handen staat kan je contact opnemen met de Support.